AyhanEge16 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #1 Son iki gündür ekran kartı ısısı 80'den aşağıya inmiyor. Boşta bile ve PC açılınca 40 derecen başlıyor ardından ve tekrardan 80e çıkıyor.
Son iki gündür ekran kartı ısısı 80'den aşağıya inmiyor. Boşta bile ve PC açılınca 40 derecen başlıyor ardından ve tekrardan 80e çıkıyor.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 Havalar ısınınca bir miktar yükseliyor. Laptop mu kullanıyorsun bu arada ?
AyhanEge16 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 LorenzoMatterhorn dedi: Havalar ısınınca bir miktar yükseliyor. Laptop mu kullanıyorsun bu arada? Genişletmek için tıkla... Evet.
LorenzoMatterhorn dedi: Havalar ısınınca bir miktar yükseliyor. Laptop mu kullanıyorsun bu arada? Genişletmek için tıkla... Evet.
irfantr452 Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 920 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek İş arıyor 6 Temmuz 2025 #4 AyhanEge16 dedi: Son iki gündür ekran kartı ısısı 80'den aşağıya inmiyor. Boşta bile ve PC açılınca 40 derecen başlıyor ardından ve tekrardan 80e çıkıyor. Eki Görüntüle 2528824 Genişletmek için tıkla... Termal bakımları ne zaman yapıldı ve fan temizliği?
AyhanEge16 dedi: Son iki gündür ekran kartı ısısı 80'den aşağıya inmiyor. Boşta bile ve PC açılınca 40 derecen başlıyor ardından ve tekrardan 80e çıkıyor. Eki Görüntüle 2528824 Genişletmek için tıkla... Termal bakımları ne zaman yapıldı ve fan temizliği?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #5 AyhanEge16 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yani laptop hep daha fazla ısınır yazın da etkisiyle ama bu kadar olması normal değil. Boşta olduğuna emin misin arkada çalışan programlar olabilir.
AyhanEge16 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yani laptop hep daha fazla ısınır yazın da etkisiyle ama bu kadar olması normal değil. Boşta olduğuna emin misin arkada çalışan programlar olabilir.
AyhanEge16 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #6 irfantr452 dedi: Termal bakımları ne zaman yapıldı ve fan temizliği? Genişletmek için tıkla... Fanı 1 hafta önce kendim temizledim her şeyini macunu yaptım fakat 1gram olduğu için çok da iyi olmadı. LorenzoMatterhorn dedi: Yani laptop hep daha fazla ısınır yazın da etkisiyle ama bu kadar olması normal değil. Boşta olduğuna emin misin arkada çalışan programlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımı arada %100 oluyor ve fotoda sağ üstte olduğu gibi her şeyi nedense en sonda çalışıyor.
irfantr452 dedi: Termal bakımları ne zaman yapıldı ve fan temizliği? Genişletmek için tıkla... Fanı 1 hafta önce kendim temizledim her şeyini macunu yaptım fakat 1gram olduğu için çok da iyi olmadı. LorenzoMatterhorn dedi: Yani laptop hep daha fazla ısınır yazın da etkisiyle ama bu kadar olması normal değil. Boşta olduğuna emin misin arkada çalışan programlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı kullanımı arada %100 oluyor ve fotoda sağ üstte olduğu gibi her şeyi nedense en sonda çalışıyor.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #7 AyhanEge16 dedi: Fanı 1 hafta önce kendim temizledim her şeyini macunu yaptım fakat 1gram olduğu için çok da iyi olmadı. Ekran kartı kullanımı arada %100 oluyor ve fotoda sağ üstte olduğu gibi her şeyi nedense en sonda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açıp resmini atabilir misin ?
AyhanEge16 dedi: Fanı 1 hafta önce kendim temizledim her şeyini macunu yaptım fakat 1gram olduğu için çok da iyi olmadı. Ekran kartı kullanımı arada %100 oluyor ve fotoda sağ üstte olduğu gibi her şeyi nedense en sonda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açıp resmini atabilir misin ?
irfantr452 Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 920 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek İş arıyor 6 Temmuz 2025 #8 AyhanEge16 dedi: Fanı 1 hafta önce kendim temizledim her şeyini macunu yaptım fakat 1gram olduğu için çok da iyi olmadı. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yetmemiştir buna rağmen ısınıyorsa evinizde stant varsa üstüne yerleştirin yaz geldiğinde daha fazla ısınır ister istemez.
AyhanEge16 dedi: Fanı 1 hafta önce kendim temizledim her şeyini macunu yaptım fakat 1gram olduğu için çok da iyi olmadı. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle yetmemiştir buna rağmen ısınıyorsa evinizde stant varsa üstüne yerleştirin yaz geldiğinde daha fazla ısınır ister istemez.
AyhanEge16 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #9 LorenzoMatterhorn dedi: Görev Yöneticisi'ni açıp resmini atabilir misin ? Genişletmek için tıkla... buyrun irfantr452 dedi: Büyük ihtimalle yetmemiştir buna rağmen ısınıyorsa evinizde stant varsa üstüne yerleştirin yaz geldiğinde daha fazla ısınır ister istemez. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım kesin virüslenmiştir mining yapılıyor olabilir formatla diyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-07-06 135704.png 187,4 KB · Görüntüleme: 35
LorenzoMatterhorn dedi: Görev Yöneticisi'ni açıp resmini atabilir misin ? Genişletmek için tıkla... buyrun irfantr452 dedi: Büyük ihtimalle yetmemiştir buna rağmen ısınıyorsa evinizde stant varsa üstüne yerleştirin yaz geldiğinde daha fazla ısınır ister istemez. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım kesin virüslenmiştir mining yapılıyor olabilir formatla diyor.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #10 Burası değil hocam işlemler kısmını. Bir de başlangıç yazıyor ya orayı.