K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 19 Mayıs 2025 #1 Boştayken anlık olarak ekran kartı kullanımım yükseliyor ve düşüyor, yardımcı olacak hocalarım var mıdır? 2 ay önce topladım sistemi.
Boştayken anlık olarak ekran kartı kullanımım yükseliyor ve düşüyor, yardımcı olacak hocalarım var mıdır? 2 ay önce topladım sistemi.
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 497 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 Anlık yükselmeler normal sayılabilir. Sürekli 98 olması sıkıntılıydı ama birkaç saniye pek önemli değil.
Anlık yükselmeler normal sayılabilir. Sürekli 98 olması sıkıntılıydı ama birkaç saniye pek önemli değil.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 19 Mayıs 2025 #3 Her ihtimale karşı bir antivirus ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. (Windows Defender harici tabii ki.)
Her ihtimale karşı bir antivirus ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. (Windows Defender harici tabii ki.)
K kozmosxd Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 19 Mayıs 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Her ihtimale karşı bir antivirus ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. (Windows Defender harici tabii ki.) Genişletmek için tıkla... Kaspersky tam tarama yaptım goodbyedpi harici sorun bulamadı shase dedi: Anlık yükselmeler normal sayılabilir. Sürekli 98 olması sıkıntılıydı ama birkaç saniye pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Tek bende olan bişey değilse sıkıntı yok o zaman teşekkürler Anlık yükselip anlık düşüyordu garip geldi
Sakuya Izayoi dedi: Her ihtimale karşı bir antivirus ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. (Windows Defender harici tabii ki.) Genişletmek için tıkla... Kaspersky tam tarama yaptım goodbyedpi harici sorun bulamadı shase dedi: Anlık yükselmeler normal sayılabilir. Sürekli 98 olması sıkıntılıydı ama birkaç saniye pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Tek bende olan bişey değilse sıkıntı yok o zaman teşekkürler Anlık yükselip anlık düşüyordu garip geldi