GPU Boştayken %100 Çalışıyor

mmk_

Hectopat
Daha fazla  
Benim sıkıntım garip. Boşta veya kullanırken işlemcimin Core 1-2-3 ve 4 %100 çalışıyor. Görev yöneticisini açınca normale dönüyor kapatınca gene %100 oluyor, Core 5-6-7 ve 8 ise normal kalıyor.
İşlemcim i7 7820 Hk ama bu yeni başladı. Kontrollerde işlemci sorunum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler. Virüs bulaşmış biraz uğraştım ama zannedersem temizlendi.
Bu tür bir lanetle karşılaşan arkadaşlar için kısaca yaptığım işlemleri yazayım.
Kaspersky yazar yazmaz web sitesi kilitleniyordu. Önce bahsedilen programları başka bir sistem ile indirdim. Daha sonra internet bağlantımı kesip adwcleaner ile taratıp sistemi temizledim. çünkü kaspersky çalıştırır çalıştırmaz kilitleniyordu. Kapatıp açıyor bilg. daha sonra kaspersky kurup tekrar tam tarama yaptım ve hepsini sildim. Diğer Malwarebytes de çalıştırıp temizledim. Bi,r kaç kez restart yapıp emin olmak için tarattırdım. Sonuç olarak sistem düzeldi.

Çok teşekkürler. Virüs bulaşmış biraz uğraştım ama zannedersem temizlendi.
Bu tür bir lanetle karşılaşan arkadaşlar için kısaca yaptığım işlemleri yazayım.
Kaspersky yazar yazmaz web sitesi kilitleniyordu. Önce bahsedilen programları başka bir sistem ile indirdim. Daha sonra internet bağlantımı kesip adwcleaner ile taratıp sistemi temizledim. çünkü kaspersky çalıştırır çalıştırmaz kilitleniyordu. Kapatıp açıyor bilg. daha sonra kaspersky kurup tekrar tam tarama yaptım ve hepsini sildim. Diğer Malwarebytes de çalıştırıp temizledim. Bi,r kaç kez restart yapıp emin olmak için tarattırdım. Sonuç olarak sistem düzeldi.
Geçmiş olsun. Benim virüs başka bir şekilde, chrome üzerine eklenmişti. Chrome kullandığımda aşırı yavaşlamalar oluyordu. Biraz kurcaladım, mining virüsü çıktı. Benzer şekilde temizledim, tek fark ben Norton kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı