Merhabalar. Ekran kartı konusunda fazla anlamıyorum da chill açık olmak zorunda mı?Power Limiti arttırın az. Ayrıca Chill kapalı mı?
Bence kapalı olmak zorundaMerhabalar. Ekran kartı konusunda fazla anlamıyorum da chill açık olmak zorunda mı?
Kapıyorum hemenBence kapalı olmak zorunda. Güç tasarrufu yaparken FPS'i düşürüyor bi' bakıma.
Gerçi tam olarak öyle çalışmıyor, emin olunki oyunu oynarken FPS'nizi asla düşürmüyor. FPS'nizi düşürmeye başlaması için 3-5 dakika sabit durmanız lazım.Bence kapalı olmak zorunda. Güç tasarrufu yaparken FPS'i düşürüyor bi' bakıma.
CS:GO tarzı oyunlarda beklemeye pek fırsat kalmıyor. Saniyelik hareketsiz kaldığımda FPS deli düşüyor. Yoksa mantıken güzel düşünülmüş.Gerçi tam olarak öyle çalışmıyor, emin olun ki oyunu oynarken FPS'nizi asla düşürmüyor. FPS'nizi düşürmeye başlaması için 3-5 dakika sabit durmanız lazım.
Onun nedeni genellikle aksiyonun olmadığı sahnelerde tasarruf sağlamakta. Örneğin ara sahnelerde çoğu oyunda ekran kartınız hala deli gibi 500 kare işler.
Yani bir oyunu oynarken ekran kartı her zaman full clock hızında çalışmak zorunda değil mi?Ara sahneler ya da sabit görüntülerde böyle olması normal. Oyun içi bir sorun yok anladığım kadarıyla. Çalışmasında bir sorun göremedim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.