3 345582 Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 356 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #11 ahmet tglk dedi: GT 710 2 GB kullanıyorum. Sıcaklığa tam bakmadım ama 70-80 dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... 70-80 derece pasif soğutma için normal, konuda bahsettiğiniz sorunlar nedir?
ahmet tglk dedi: GT 710 2 GB kullanıyorum. Sıcaklığa tam bakmadım ama 70-80 dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... 70-80 derece pasif soğutma için normal, konuda bahsettiğiniz sorunlar nedir?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #12 Esdeath.xyz dedi: Modelini de herhalde biz tahmin edeceğiz. Pasif soğutma modelleri zaten az ısındığı için böyle yapılıyor. Az ısınıyor dediysekte yaklaşık 70 80 dereceye kadar dayanır yani. Genişletmek için tıkla... Burada anlattım Pasif soğutma az ısınan modellere yapılıyor. O yüzden normal yani.
Esdeath.xyz dedi: Modelini de herhalde biz tahmin edeceğiz. Pasif soğutma modelleri zaten az ısındığı için böyle yapılıyor. Az ısınıyor dediysekte yaklaşık 70 80 dereceye kadar dayanır yani. Genişletmek için tıkla... Burada anlattım Pasif soğutma az ısınan modellere yapılıyor. O yüzden normal yani.
ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #13 Bazen ısınması performansa etkiyormuş gibi hissediyorum. Gerçekten etkisi oluyor mu?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #14 ahmet tglk dedi: Bazen ısınması performansa etkiyormuş gibi hissediyorum. Gerçekten etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ufak tefek olur ama zaten performansı yetmeyeceği için onu hissediyor olabilirsiniz.
ahmet tglk dedi: Bazen ısınması performansa etkiyormuş gibi hissediyorum. Gerçekten etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ufak tefek olur ama zaten performansı yetmeyeceği için onu hissediyor olabilirsiniz.
ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #15 Esdeath.xyz dedi: Ufak tefek olur ama zaten performansı yetmeyeceği için onu hissediyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Esdeath.xyz dedi: Ufak tefek olur ama zaten performansı yetmeyeceği için onu hissediyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Y Yiğitalp3xx Centipat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 216 25 Aralık 2020 #16 ahmet tglk dedi: GT 710 2 GB kullanıyorum. Sıcaklığa tam bakmadım ama 70-80 dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... önüne bir fan koyun sorun çözülecektir
ahmet tglk dedi: GT 710 2 GB kullanıyorum. Sıcaklığa tam bakmadım ama 70-80 dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... önüne bir fan koyun sorun çözülecektir