GPU, CPU ve FPS değerlerini gösteren uygulama önerisi

cancka

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4080 - i9 13900HX - 32GB - Acer Predator Helios 16
Meslek
Müzisyen
Güncel olarak laptop testlerinde vs. kullanılan program nedir? YouTube içeriklerinde görüyorum devamlı sol üst köşede değerler ve FPS yazıyor.
Şu şekilde:

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner iie birlikte gelen Rivatuner Static. FPS monitör de kullanılabilir.
Kullanımı konusunda yardımcı olabilir misiniz, yükledim oyuna girince kendiliğinden mi aktifleşiyor başlatma gibi bir seçenek göremedim?

FPS göstermeyi açabildim yalnız ben sadece fps görmek için sormadım görseldeki gibi GPU değerleri vs. istiyorum o program nedir tam olarak ?

FPS göstermeyi açabildim yalnız ben sadece FPS görmek için sormadım görseldeki gibi GPU değerleri vs. istiyorum o program nedir tam olarak?

Yine aynı program üzerinden, FPS'i nasıl açtıysanız aynı şekilde diğerlerini de açacaksınız. Eğer açamıyorsanız sol taraftaki küçük tik kapalı olabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_3586.jpeg
    IMG_3586.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 105
Yine aynı program üzerinden, FPS'i nasıl açtıysanız aynı şekilde diğerlerini de açacaksınız. Eğer açamıyorsanız sol taraftaki küçük tik kapalı olabilir.
Cihazım MSI marka değil bu afterburner kurmak zorunda mıyım sadece rivatuner kurdum onda böyle bi seçenek yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    140,5 KB · Görüntüleme: 91

Technopat Haberler

Geri
Yukarı