GPU değerlerinden mining yapıldığı anlaşılır mı?

Bütçe
12000
Anlamak çok zor uzun süre boyunca sadece oyun için kullanılmış bir kart, kısa süreli mining yapılmış bir karttan daha kötü durumda olabilir. Performans olarak bir fark olacağını pek sanmıyorum. Sıcaklık konusunda çok uzun süre kullanımda sıcaklık iletim elemanları eskiyip bunu yansıtabilmekte. Resimdeki kartın sıcaklık değerleri yaz ayına göre normal veya normalin 5 derece üstü diyebilirim. Genelde madencilik kartlarında modlanmış BİOS olur(hepsinde olacak diye bir durum yok) buradan anlayabilirsin. İçini açıp çip kısımlarında terleme var mı kontrol edebilirsin. Arka kapak kısmında (satıcı resim eklememiş) devre elemanlarının göründüğü kare bir alan var o kısımda belirgin bir sararma var ise yine bu ihtimali destekliyor.

Özellikle belirtiyorum bu dediklerim olsa bile (Modlanmış BİOS) haricinde normal kullanıcı elinden çıkmış bir kart bile bu şekilde olabilir. Yazılımsal olarak sadece serviste belirlenebiliyor yapılıp yapılmadığı.
Ek olarak belirteyim bu Powercolor ve XFX markasının kartlarının sıkça madencilik işlerinde kullanıldığına rastlıyorum. Nedeni ise maaliyetinin muadil firmalara göre daha ucuz olması bilgin olsun.

Zor. Ancak servis anlayabilir ellerindeki ekipman ile. Normal şartlarda mining olduğunu anlayamazsınız. Mining dediğimiz şey kartı sürekli kullanmak zaten. Nasıl paslanmış orası garip tabiki.

Zor. Ancak servis anlayabilir ellerindeki ekipman ile. Normal şartlarda mining olduğunu anlayamazsınız. Mining dediğimiz şey kartı sürekli kullanmak zaten. Nasıl paslanmış orası garip tabiki.
Yaşanılan iklimden veya evin rutubetinden kaynaklı olabiliyor hocam pas ve leke mevzusu.

Korozyon olan bir kartı almayın. Ne bu yağmur mu gördü ki paslanıyor? Mining konusunda ise BIOS dışında anlamanız mümkün değil.

Bunun için kasa kapakları var zaten. Yüksek ihtimal sağlıksız kullanılmış.
Kasa kapağı ile alakalı bir durum değil her zaman bilgisayar sonuçta dışarıdaki hava ile besleniyor özellikle nemli ve tuzlu olan iklimlerde, ortam nemlendiricilerinde veya bu tür cihazların tümünde ne kadar kasayı kapatsan da bu durumla karşılaşma ihtimalin yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…