GPU değişimi sonrası önceki GPU sürücüsü nasıl kaldırılır?

Zcani

Centipat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı aldım MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X 8g ve eski ekran kartını MSI GT 1030 çıkartıp 3050'yi taktım. Araştırdığıma göre eski ekran kartının sürücüsünü silmek lazımmış. DDU indirip araştırdım fakat Log'da yeni ve eski ekran kartım gözüküyor. "temizledikten sonra yeniden başlat" dersem şimdiki ekran kartıma bir şey olur mu? 1030 sürücüsünü nasıl silebiliriz?

Hocam en temizi DDU ile ne var ne yok silip tekrar yüklemek. Sadece birini silmek ile uğraşmayın.

Hiçbir şey olmaz, temizledikten sonra yeniden başlat'a bas sonra Windows açılınca en güncel sürücüyü indir kur.

Hiçbir şey olmaz, temizledikten sonra yeniden başlat'a bas sonra Windows açılınca en güncel sürücüyü indir kur.

Öyle yapmayı düşünüyorum fakat yeni ekran kartıma bir şey olursa diye korkuyorum

Sen, düğmeye bas. 5-10 dakika sonra odaya tekrar gir. Bak şimdiye kadar 40 kere ekran kartı söküp takıp driver silip kurmuşumdur. HİÇBİR ŞEY OLMAZZZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…