Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar ekran kartım sarktığı için almayı düşünüyorum önerdiğiniz var mı veya neden bulurum Teknosa'da falan var mıdır? Yoksa internetten önerebilir misiniz?
Arkadaşlar ekran kartım sarktığı için almayı düşünüyorum önerdiğiniz var mı veya neden bulurum Teknosa'da falan var mıdır? Yoksa internetten önerebilir misiniz?
H hasuna Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 27 Ocak 2022 #2 AORUS RGB GPU Ekran Kartı Tutucu Braket 4pin Fiyatları ve Özellikleri Çok bakınmadım ama bu gözüme ilişti.
AORUS RGB GPU Ekran Kartı Tutucu Braket 4pin Fiyatları ve Özellikleri Çok bakınmadım ama bu gözüme ilişti.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 hasuna dedi: AORUS RGB GPU Ekran Kartı Tutucu Braket 4pin Fiyatları ve Özellikleri çok bakınmadım ama bu gözüme ilişti. Genişletmek için tıkla... O olmuyor galiba benim kasama ya.
hasuna dedi: AORUS RGB GPU Ekran Kartı Tutucu Braket 4pin Fiyatları ve Özellikleri çok bakınmadım ama bu gözüme ilişti. Genişletmek için tıkla... O olmuyor galiba benim kasama ya.
H hasuna Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 28 Ocak 2022 #4 Yiğitrrr dedi: O olmuyor galiba benim kasama ya. Genişletmek için tıkla... Daha ucuza 3d basılmış olanları var.Ekran kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- GPU Sarkma Önleyici Fiyatları ve Özellikleri
Yiğitrrr dedi: O olmuyor galiba benim kasama ya. Genişletmek için tıkla... Daha ucuza 3d basılmış olanları var.Ekran kartı Tutacağı-Gpu Tutucu- GPU Sarkma Önleyici Fiyatları ve Özellikleri