GPU downclock sonrası daha rahat oyun oynamak

Aserd

Hectopat
Makaleler
1
Yer
North buganda
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Uzun süredir oyun oynamaya çalıştığımda ekranım tam olarak aşağıda gözüktüğü gibi bir hal alıyor ve bilgisayarı kapatıp açmadan oyun oynayamıyordum.

Bundan birkaç ay önce MSI Afterburner programını yükleyip kartı downclock ettikten sonra uzun süreler oyun oynayabilmeye başladım ama bu da sorunumu tamamen çözmedi. Hala üstteki hataları alıyorum.

Ayarlarım burada belirttiğim gibi.

Şimdi iki sorum var:
Birincisi neden varsayılan ayarlarla ilk oyuna girdiğimde oyun 10 FPS'i geçmiyor?
İkincisi neden sabahları bilgisayarı ilk açıp kapattığımda iki üç saat oynayabilmeme rağmen akşamları bu süre on dakikaya düşüyor?

Yasaklı program
Üstteki görüntü yeşil gözüküyor ama bende mi sorun var? Ama böyle değişik hatalar genelde sürücüler veya BIOS güncellenmediğinden olabiliyor Driver Booster ile sürücüleri güncelle, BIOS'un güncel mi onu kontrol et, bunların dışında fiziksel olarak kablolarda problem var mı ona bak.

Üstteki görüntü yeşil orada sorun yok. Arada farklı renklerde de hatalar veriyor.

BIOS'um güncel, ekran kartı driverim güncel.

Bu yanlış, kendisi güncellesin. Driver Booster başka şeyler de kurabiliyor.

Kendim aktif olarak kullanıyorum Pro sürümünü 1 senedir herhangi problem yaşamadım yardımcı uygulamalar indirmek istediğinde yandaki tiki kaldırıyosunuz o kadar o programlarda Microsoft silverlight tarzı programlar.
Cooler Master MWE 650W 80+

Yani kablolarında çıkık tam oturmamış bir kablo yani fizikse bir hata yoksa bence Driver Booster ile bir kontrol et derim başka bir çözüm gelmedi aklıma.

3 yıldır bu sorunla uğraşıyorum.Güç kaynağı daha kötüsüyle değişti zaten.Kablodan olduğunu sanmam.
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…