GPU driver güvenli modda mı normal modda mı kurulmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar PC yakin zamanda cok fazla mavi ekran almaya başladım. Hata driverden olabilir diye guncellemeye karar verdim. DDU icin guvenli modu acacagim. Sonra driveri silip yeniden baslat deyince tekrar guvenli modda basliyor PC. Yeniden basladiktan sonra driveri guvenli mod acikken mi kurayim yoksa yeniden basladıktan sonra guvenli modu kapatip oyle mi kurayim?
@Murat5038

Normal modda kurulum yap. Güvenli modda sildikten sonra yeniden başlatıp sürücü tanımlanmamışken kurulması daha sağlıklı.

Arkadaşlar PC yakin zamanda cok fazla mavi ekran almaya başladım. Hata driverden olabilir diye guncellemeye karar verdim. DDU icin guvenli modu acacagim. Sonra driveri silip yeniden baslat deyince tekrar guvenli modda basliyor PC. Yeniden basladiktan sonra driveri guvenli mod acikken mi kurayim yoksa yeniden basladıktan sonra guvenli modu kapatip oyle mi kurayim?
@Murat5038
Güvenli modda GPU gözükmez. Ekran ayarları falan olmaz. Güvenli modda kurmayın derim.

Driveri indir, bilgisayarın internetini kes, güvenli moda gir DDU ile sürücüyü kaldır, yeniden başladığında normal olarak açılacaktır internete bilgisayara bağlamadan indirdin GPU sürücüsünü kur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı