Sıcaklıklar ne durumda oluyor? %20 için o devir rakamı çok fazla. Bence RPM'i düzgün ölçemiyor. Isındığında yüzdelik artar ama RPM fazla artmaz gibime geliyor.
Sıcaklıklar ne durumda oluyor? %20 için o devir rakamı çok fazla. Bence RPM'i düzgün ölçemiyor. Isındığında yüzdelik artar ama RPM fazla artmaz gibime geliyor.
60 derece civarında dolaşmaya başladığında 2000-2300 devirlere gelmeye başlıyor. Powercolor'un Powerup diye bir programını indirdim. 60 dereceyi geçmedikçe %20'yi geçmemesi komutunu verdim ama ne olur ne olmaz diye korkuyorum açıkçası. Ekonomik durumum iyi de değil şimdi başına iş gelse kartın yaptıramamda geri
60 dereceyi geçmedikçe %20'yi geçmemesi komutunu verdim ama ne olur ne olmaz diye korkuyorum açıkçası. Ekonomik durumum iyi de değil, şimdi başına iş gelse kartı yaptıramam da geri
Hiç bir sorun çıkmaz, endişe etmeyin. Fanın 1500 RPM'de çalışması bile donanımın yanmaması için yeterli aslında. (Tabi fan yapılarına göre değişir...)
Dikkat etmeniz gereken: Fanın devri değil, kartın ısısı. Örneğin %20'de 70 dereceyi geçmiyor ise, bırakın öyle kalsın.