Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 21 Aralık 2020 #11 Oyunlarda kartı 50 derece kullanmak mantıksız, %25 bile yetiyor çoğu oyunda.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #12 Alpha Centauri dedi: Sesli çalışması, daha hızlı tozlanması vs. gibi doğrudan GPU'nun kendisine olmasa da birtakım olası sıkıntıları mevcut. Daha serin çalışsın istiyorsanız daha iyi bir fan profili ayarlayabilirsiniz, illa sürekli 100%'de olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... %70'de falan kullansam çok da sıkıntı olmaz galiba. Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Oyunlarda kartı 50 derece kullanmak mantıksız, %25 bile yetiyor çoğu oyunda. Genişletmek için tıkla... 70 dereceleri görüyor ekran kartım, BF 1 Ultra ayarlarda.
Alpha Centauri dedi: Sesli çalışması, daha hızlı tozlanması vs. gibi doğrudan GPU'nun kendisine olmasa da birtakım olası sıkıntıları mevcut. Daha serin çalışsın istiyorsanız daha iyi bir fan profili ayarlayabilirsiniz, illa sürekli 100%'de olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... %70'de falan kullansam çok da sıkıntı olmaz galiba. Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Oyunlarda kartı 50 derece kullanmak mantıksız, %25 bile yetiyor çoğu oyunda. Genişletmek için tıkla... 70 dereceleri görüyor ekran kartım, BF 1 Ultra ayarlarda.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 21 Aralık 2020 #13 Silinen üye dedi: %70'de falan kullansam çok da sıkıntı olmaz galiba. 70 dereceleri görüyor ekran kartım, BF 1 Ultra ayarlarda. Genişletmek için tıkla... 70 Derece normal bir sıcaklık bırakın otomatik fan profilinde kalsın ayarlar.
Silinen üye dedi: %70'de falan kullansam çok da sıkıntı olmaz galiba. 70 dereceleri görüyor ekran kartım, BF 1 Ultra ayarlarda. Genişletmek için tıkla... 70 Derece normal bir sıcaklık bırakın otomatik fan profilinde kalsın ayarlar.
F furkanbaba78 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #14 MSI Afterburner'dan Auto ayarlarda kullanmanızı öneririm.