GPU fan montajı nasıl yapılır?

Şeyi anlamadım hocam şimdi sizin elinizde bu ekran kartından yok mu? Nasıl çıkardığınız hatırlamıyor musunuz? Ya da internetten markanın fotoğraflarına bakarsanız da yanlış montaj etmezsiniz çünkü fan yaprakları hangi tarafa doğru olduğu net anlaşılır olur. Vida kısımları zaten nerede ise oraya denk gelmiyor mu?

Şeyi anlamadım hocam şimdi sizin elinizde bu ekran kartından yok mu? Nasıl çıkardığınız hatırlamıyor musunuz? Ya da internetten markanın fotoğraflarına bakarsanız da yanlış montaj etmezsiniz çünkü fan yaprakları hangi tarafa doğru olduğu net anlaşılır olur. Vida kısımları zaten nerede ise oraya denk gelmiyor mu?
Normal şartlarda haklısın, benim fanın üretimi durmuş olduğundan en yakınını montaj edeceğim.

Attığım resimde fan kanatçıklarının duruş açısına bak dostum anlarsın nereden hava verip nereden aldığını. Seninkinde sıcak havayı marka yönüne doğru veriyor. Marka üste gelecek.

Hallettim bir şekilde, orijinal gibi soğutmadı zaten OC Edition'du bende ondervolt yaptım. Metro da 1080P'de yüksek ayarlar DX 12'de 70 dereceyi geçmedi.

Teşekkür ederim herkese, konu kilit. Güzel forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı