Laptopta ekran kartınn güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayar takılmaya donamya başladı, sorunun ne olduğunu anlamadım yardım edebilecek biri var mı?
Sürümü düşürün. Sanırım NVIDIA sürücülerinin son sürümünden kaynaklı sorunlar bunlar. Daha doğrusu öyle duydum, bende sorun yok.
Evet, dün forumda 2 tane konu gördüm bununla alakalı. Ben de en son sürümü kullanıyorum fakat bende sorun yok gibi gözüküyor. Linux kullandığım için mi acaba?Bende de sorun yok bu 565'i diyorsunuz değil mi?
Evet, dün forumda 2 tane konu gördüm bununla alakalı. Ben de en son sürümü kullanıyorum fakat bende sorun yok gibi gözüküyor. Linux kullandığım için mi acaba?![]()
sürüm nasıl düşürülüyor yardıme debilir misinSürümü düşürün. Sanırım NVIDIA sürücülerinin son sürümünden kaynaklı sorunlar bunlar. Daha doğrusu öyle duydum, bende sorun yok.
Download The Latest Official NVIDIA Drivers adresinden kendi ekran kartı modelini seç aşağıya kaydır eski sürümü kur.sürüm nasıl düşürülüyor yardıme debilir misin
Download The Latest Official NVIDIA Drivers adresinden kendi ekran kartı modelini seç aşağıya kaydır eski sürümü kur.
Solda NVIDIA kartını seçmen lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.