Lenovo dizüstü BIOS'umda hız aşırtma yapmama izin veriyor GPU clock için +150 MHz GPU VRAM için +300 MHz yapabiliyorum bu ayarlarda bile sıcaklık en fazla yük altında 70 derece oluyor sizce açık tutsam bir zararı olur mu ekran kartına?
Ben de öyle düşünüyordum hocam. Ayrıca zaten üretici BIOS'ta bir sınır koymuş. Zaten sıcaklık da normal derecede, ömrü kısaltacağını sanmıyorum. Emin olmak adına sormak istedim, sağ olun.
Bnde öyle düşünüyordum hocam ayrıca zaten üretici BIOS'ta bir sınır koymuş zaten sıcaklıkta normal derecede ömrü kısaltacağını sanmıyorum emin olmak adına sormak istedim sağ olun.
Dediğiniz gibi sıcaklıklar çok yüksek değilse sorun olmaz. Ek olarak ekran kartı biraz daha yıpranır. Ben de 3 yıldır OC'li kullanıyorum ekran kartını sorun yaşamadım. Zaten değiştireceğim yakında.
Dediğiniz gibi sıcaklıklar çok yüksek değilse sorun olmaz. Ek olarak ekran kartı biraz daha yıpranır. Ben de 3 yıldır OC'li kullanıyorum ekran kartını sorun yaşamadım. Zaten değiştireceğim yakında.
Dediğim gibi dizüstü bilgisayar kullanıyorum hocam RTX 3060 var sıcaklık değerleri Forza 4 ve Batman Arkham Knight oyunlarında Full grafik FPS kaybı olmadan 70 dereceyi geçmiyor hiçbir şekilde