GPU için ideal sıcaklıklar nedir?

damonsx23

Femtopat
1595432962269.png

Arkadaşlar oyuna girmedim, sadece chrome içerisindeyken ekran sıcaklığı değerlerinin 60'ı görmesi doğal mıdır? İdeal sıcaklıklar nedir?

Açıklarsanız sevinirim.

Laptop ise normal ama anladığım kadarı ile GT 240 model masaüstü bir kart. Değerler çok fazla. Acaba soğutma sistemin pasif mi?

Sıcaklıklar pek de anormal değil boştayken 40 derecede çalışan bir kart sonuçta maksimum sıcaklığı 105 derece olarak belirlenmiş.

Bulunduğunuz konuma, kasa içerisindeki fanlara ve fanların konumlandırılmasına göre değişir bu durumlar. 58 derece çok yüksek bir ısı değil, yüksek bile değil hatta. Yük altında kontrol edin bir de, 80 dereceyi geçmiyorsa sıkıntı yok.

Yeni bir fan almayı düşünüyorum. Termal macun yaptırdım, pek bir işlevini görmedim açıkçası. Bilgisayarda hiç bir şey açık olmadığında 40 derece falan oluyor. Oyundayken 70 - 80 arasında geziyor. Oyundayken böyle çıkması endişelendiriyor beyler.
Kadir.R , soğutma yok ve yoktu. Bilmyorum aniden oldu bu ısınma olayı. Ekran kartı bir hasarda görmedi. Mavi ekranlarla başlamıştı, meğerse sebebi hikmeti buymuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı