E ErennZ Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Ekran kartı için kaliteli termal macun önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com EVGA 1660 Super imde kullanmistim.
COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com EVGA 1660 Super imde kullanmistim.
E ErennZ Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #3 Mruo dedi: COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com EVGA 1660 Super imde kullanmistim. Genişletmek için tıkla... Sonuçtan memnun kaldınızmı peki hocam
Mruo dedi: COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com EVGA 1660 Super imde kullanmistim. Genişletmek için tıkla... Sonuçtan memnun kaldınızmı peki hocam
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #4 ErennZ dedi: Sonuçtan memnun kaldınızmı peki hocam. Genişletmek için tıkla... Evet öbür macunlara göre 5,6 derece daha düşük idi. Ama bence çok ellememek lazım ekran kartlarını.
ErennZ dedi: Sonuçtan memnun kaldınızmı peki hocam. Genişletmek için tıkla... Evet öbür macunlara göre 5,6 derece daha düşük idi. Ama bence çok ellememek lazım ekran kartlarını.
E ErennZ Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #5 Mruo dedi: Evet öbür macunlara göre 5,6 derece daha düşük idi. Ama bence çok ellememek lazım ekran kartlarını. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı çok arttı hocam mecbur bakım yapılması gerek
Mruo dedi: Evet öbür macunlara göre 5,6 derece daha düşük idi. Ama bence çok ellememek lazım ekran kartlarını. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı çok arttı hocam mecbur bakım yapılması gerek