GPU ısı değeri nasıl olmalı?

AAAplus

Kilopat
Merhaba ekran kartımın ısı değerleri yüksek mi, normalde 30-40 derece olması gerekli diye biliyorum. Değerler fotoğraf da mevcut, alttaki GTA 5 Launcher, oyun açık değil yani. Neredeyse boş halde bu değerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın hava akışı nasıl acaba ?
Boşta 83 derece sıkıntılı bir durum, oyuna girdiğinde bu derece daha da yükseleceğinden dolayı sıkıntı yaratır.

HWMonitor programıyla hem CPU hem GPU ölçüp atabilir misiniz? Boşta 83 derece gereğinden fazla. Hangi kasayı kullanıyorsunuz?

Furmark testinde durum nasıl? Isı düzeyini ve fan yüzdesini kontrol ediniz. Tam yükte fabrika verilerinin bayağı üstünde ise garantiye göndermelisiniz. Muhtemelen gpu soğutucu blok hatası, bunu ısı borularına elinizi dokunarak anlayabilirsiniz, kolay gelsin

Son düzenleme:
Yanlış yere bakmışım herhalde burda da 40 gözüküyor.

Boş da 83 derece olmaz yanlış yere bakıyorsundur büyük ihtimal benim kasa da stok fanlar var önde 3 tane 1 tane egzoz fan var boş ta 32 derece

Boşta 83 derece mi?
Hem de GTX 1660'da?
Ben ASUS R7 265 kullanıyorum ve benim ki tam yükte 75-80 arası gidip geliyor,ve sizin ekran kartınızın soğutmasından daha kötü soğutması olduğu halde.
Ekran Kartı fanlarını temizleyin ve termal macununu yenileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…