HolyChampagne Centipat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 11 24 Eylül 2019 #1 Geçenlerde unlostun çıkardığı Unlost Eco sistemini aldım sadece RAM'leri 3000 MHz yaptım bu şekilde direk satın aldım ama bu sabah MSI Afterburner programına baktığımda GPU kullanımının sürekli düştüğünü gördüm nasıl çözebilirim? UNLOST ECO - inventus inventus.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2019
Geçenlerde unlostun çıkardığı Unlost Eco sistemini aldım sadece RAM'leri 3000 MHz yaptım bu şekilde direk satın aldım ama bu sabah MSI Afterburner programına baktığımda GPU kullanımının sürekli düştüğünü gördüm nasıl çözebilirim? UNLOST ECO - inventus inventus.com.tr
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 24 Eylül 2019 #2 İşlemci 2200G ise darboğaz yapar o ekran kartına. İşlemcin büyük ihtimal darboğaz yapıyor ama hangi oyunlarda sorun olduğunu da yaz.
İşlemci 2200G ise darboğaz yapar o ekran kartına. İşlemcin büyük ihtimal darboğaz yapıyor ama hangi oyunlarda sorun olduğunu da yaz.
Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2019 #3 İçerisinde unlost ismi geçen bir şey almakla hata etmişsin. Ayrıca keşke az daha fark ekleyip R5 2600 seçseydin işlemci olarak.
İçerisinde unlost ismi geçen bir şey almakla hata etmişsin. Ayrıca keşke az daha fark ekleyip R5 2600 seçseydin işlemci olarak.
HolyChampagne Centipat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 11 25 Eylül 2019 #4 FalconPolat dedi: İşlemci 2200G ise darboğaz yapar o ekran kartına. İşlemcin büyük ihtimal darboğaz yapıyor ama hangi oyunlarda sorun olduğunu da yaz. Genişletmek için tıkla... Her oyunda yapıyor ya
FalconPolat dedi: İşlemci 2200G ise darboğaz yapar o ekran kartına. İşlemcin büyük ihtimal darboğaz yapıyor ama hangi oyunlarda sorun olduğunu da yaz. Genişletmek için tıkla... Her oyunda yapıyor ya
zorganabi Centipat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 97 1 Kasım 2019 #5 MSI Afterburner indirin ardından ayarlar kısmında ''AMD uyumluluğu ayarları'' bölümünden ''Enable unified GPU usage monitoring'' etkinleştirin.
MSI Afterburner indirin ardından ayarlar kısmında ''AMD uyumluluğu ayarları'' bölümünden ''Enable unified GPU usage monitoring'' etkinleştirin.