GPU kullanımı %0-1 arasında geziniyor

Tmcn00

Hectopat
Başlıkta gördüğünüz gibi, GPU kullanımı 0 oluyor genellikle. PC reset attım, hiçbir şey yüklü değil. Acaba ekran kartını kullancak bir şey mi yapmıyorum, anlamadım? Oyuna falan girip deneme fırsatım olmadı daha.

Görev Yöneticisi 14.07.2020 17_10_49.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı kullanırken video, resim, film gibi sürekli değişen grafikler ile karşı karşıya değilseniz bu durum normal. Mesela GPU'nun görev yöneticisini çizmesi ağır bir yük değil ve bu görüntüyü ekranda tutması ağır bir yük değildir. MSI Afterburner ile oyun içi test ederseniz NVIDIA GPU'nuzun kullanıldığını görürsünüz.

Bilgisayarı kullanırken video, resim, film gibi sürekli değişen grafikler ile karşı karşıya değilseniz bu durum normal. Mesela GPU'nun görev yöneticisini çizmesi ağır bir yük değil ve bu görüntüyü ekranda tutması ağır bir yük değildir. MSI Afterburner ile oyun içi test ederseniz NVIDIA GPU'nuzun kullanıldığını görürsünüz.
teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı