GPU kullanımı %0 görünüyor

BirTürkGenci

Femtopat
Daha fazla  
İlk konum bir yanlış varsa mazur görün. Bilgisayarı yeni topladım birkaç ayar yaptıktan sonra test edeyim dedim. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları yaptım harici GPU'yu kullanması gerkiyor yani ama kullanımı %0 gösteriyor. Gerekli ayarların hepsini yapmama rağmen neden kullanmıyor ve çözümü nedir anlamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Donanım
işlemci: ryzen 9 7900x3d
ekran kartı: rtx4070
ram: ddr5 32gb
m2:samsung 980pro 1tb
Sıvı soğutma: Cooler Master Masterliquid Atmos 360
PSU: MSI MPG A850GF 80 Plus Gold

Dosya Ekleri

• VALORANT   20.08.2024 14_23_07.png
    VALORANT 20.08.2024 14_23_07.png
    175 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
İlk konum bir yanlış varsa mazur görün. Bilgisayarı yeni topladım birkaç ayar yaptıktan sonra test edeyim dedim. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları yaptım harici GPU'yu kullanması gerkiyor yani ama kullanımı %0 gösteriyor. Gerekli ayarların hepsini yapmama rağmen neden kullanmıyor ve çözümü nedir anlamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Donanım ekstraları
Sıvı soğutma: Cooler Master Masterliquid Atmos 360
PSU: MSI MPG A850GF 80 Plus Gold

Eki Görüntüle 2289250
İşlemcinizde dahili ekran kartı var sanırsam intel işlemci kullanıyorsunuz. Dahili ekran kartını kullanıyor olabilir sistem

Afterburner yazılımı, dahili ekran kartını gösteriyor olabilir. Afterburner ayarlarını kontrol edin. Ayrıca harici ekran kartının kullanılmadığını nasıl anladınız?

İşlemcinizde dahili ekran kartı var sanırsam intel işlemci kullanıyorsunuz. Dahili ekran kartını kullanıyor olabilir sistem
işlemcim amd

Afterburner yazılımı, dahili ekran kartını gösteriyor olabilir. Afterburner ayarlarını kontrol edin. Ayrıca harici ekran kartının kullanılmadığını nasıl anladınız?

Afterburner'dan sectim GPU kullanımını ve 2sinin sıcaklığı farklı o yuzden başka bir yontem varsa önerirseniz sevinirim

donanımları yazdım ama gözükmüyor mu

Herhangi bir performans kaybınız var mı oyunlarda peki ? Donanımlarınızdan yalnızca sıvı soğutucunuzu ve PSU nuzu görebiliyorum

Herhangi bir performans kaybınız var mı oyunlarda peki? Donanımlarınızdan yalnızca sıvı soğutucunuzu ve PSU nuzu görebiliyorum

Yani ekran görüntüsünden görüleceği üzere en yüksek ayarlarda 700 600 FPS civarı alıyorum Valorant'ta performansı iyi diye düşünüyorum. Hemen tekrar yazıyorum donanımları.

Yani ekran görüntüsünden görüleceği üzere en yüksek ayarlarda 700 600 FPS civarı alıyorum Valorant'ta.Hemen tekrar yazıyorum donanımları.
Valorant işlemci tabanlı oyun olduğu için bu FPS değerleri sağlıklı sonuç vermez. Ekran kartı tabanlı oyunlarda problem yaşamıyorsanız gösterge tarafında problem olabilir o yüzden soruyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı