N Nuri C Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #11 Arel1 dedi: İşlemcinin dahili gpu'sunamı geçti acaba kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam benim işlemcimde dahili gpu yok geforce experiencenin bir hatası kart çalışıyor.
Arel1 dedi: İşlemcinin dahili gpu'sunamı geçti acaba kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam benim işlemcimde dahili gpu yok geforce experiencenin bir hatası kart çalışıyor.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 28 Haziran 2024 #12 Nuri C dedi: Hocam benim işlemcimde dahili gpu yok geforce experiencenin bir hatası kart çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ddu ile ekran kartı sürücünüzü silip, güncel olan driver'ı kurarmısınız peki? Birde sistem laptopmu masaüstümü?
Nuri C dedi: Hocam benim işlemcimde dahili gpu yok geforce experiencenin bir hatası kart çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ddu ile ekran kartı sürücünüzü silip, güncel olan driver'ı kurarmısınız peki? Birde sistem laptopmu masaüstümü?
Taha1007 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #13 Nuri C dedi: Hocam bazen düzeliyor bazen yine oluyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Aynı sekilde. Kafasina gore takiliyor. Arel1 dedi: İşlemcinin dahili GPU'sunamı geçti acaba kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben iptal ettim islemcinin GPU sunu. Gene yapiyor ara sira.
Nuri C dedi: Hocam bazen düzeliyor bazen yine oluyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Aynı sekilde. Kafasina gore takiliyor. Arel1 dedi: İşlemcinin dahili GPU'sunamı geçti acaba kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben iptal ettim islemcinin GPU sunu. Gene yapiyor ara sira.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 28 Haziran 2024 #14 Taha1007 dedi: Aynı sekilde. Kafasina gore takiliyor. Ben iptal ettim islemcinin GPU sunu. Gene yapiyor ara sira. Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile ekran kartı sürücünüzü silin ve son çıkan güncel sürümü kurmayı deneyin birde.
Taha1007 dedi: Aynı sekilde. Kafasina gore takiliyor. Ben iptal ettim islemcinin GPU sunu. Gene yapiyor ara sira. Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile ekran kartı sürücünüzü silin ve son çıkan güncel sürümü kurmayı deneyin birde.
Taha1007 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #15 Nuri C dedi: Hocam benim işlemcimde dahili GPU yok GeForce Experience'nin bir hatası kart çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yuksek ihtimalle ondan gibi duruyor simdi yeni bir hesap kurdum PC'ye GeForce Experience'ı kurmadim akiyor oyun ama diger hesapta ayarları ayni yapsamda GPU 0'a dusuyor ara sira.
Nuri C dedi: Hocam benim işlemcimde dahili GPU yok GeForce Experience'nin bir hatası kart çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yuksek ihtimalle ondan gibi duruyor simdi yeni bir hesap kurdum PC'ye GeForce Experience'ı kurmadim akiyor oyun ama diger hesapta ayarları ayni yapsamda GPU 0'a dusuyor ara sira.
M mrhac1 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #16 Bende Lenovo IdeaPad Gaming var 3050 Ti ekran kartı aynı şekilde oyun oynarken GPU kulanımım %0 bu bir sorun mu?
Bende Lenovo IdeaPad Gaming var 3050 Ti ekran kartı aynı şekilde oyun oynarken GPU kulanımım %0 bu bir sorun mu?
S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #17 mrhac1 dedi: Bende Lenovo IdeaPad Gaming var 3050 Ti ekran kartı aynı şekilde oyun oynarken GPU kulanımım %0 bu bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Yok knk oyun oynarken zaten kullanıyor kafana takma
mrhac1 dedi: Bende Lenovo IdeaPad Gaming var 3050 Ti ekran kartı aynı şekilde oyun oynarken GPU kulanımım %0 bu bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Yok knk oyun oynarken zaten kullanıyor kafana takma