General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 21 Haziran 2021 #11 Arda Can Budak dedi: MSI Afterburner ana sayfam bu şekilde ne yapmam gerek? İşe yaramadı hala çok düşük frekansta çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Core clock 400 artırın. Bir oyuna girin hata falan olursa veya düzelmezse güç modunu Max performansa alın.
Arda Can Budak dedi: MSI Afterburner ana sayfam bu şekilde ne yapmam gerek? İşe yaramadı hala çok düşük frekansta çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Core clock 400 artırın. Bir oyuna girin hata falan olursa veya düzelmezse güç modunu Max performansa alın.
A Arda Can Budak Centipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #12 General Pong Krell dedi: Core clock 400 artırın. Bir oyuna girin hata falan olursa veya düzelmezse güç modunu Max performansa alın. Genişletmek için tıkla... +400 yaptığım an direkt hata verdi. Güç modunu max performansa aldım fakat değişen bir sey olmadı. ouziiix dedi: MSI Afterburner'dan değerleri değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... değiştirsem bile her seferinde hata aldım yeniden başlatmak zorunda kaldım. Son düzenleme: 21 Haziran 2021
General Pong Krell dedi: Core clock 400 artırın. Bir oyuna girin hata falan olursa veya düzelmezse güç modunu Max performansa alın. Genişletmek için tıkla... +400 yaptığım an direkt hata verdi. Güç modunu max performansa aldım fakat değişen bir sey olmadı. ouziiix dedi: MSI Afterburner'dan değerleri değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... değiştirsem bile her seferinde hata aldım yeniden başlatmak zorunda kaldım.