nveryus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar PC'ye format attıktan sonra ekran kartı kullanımım %99 %100 CPU ise %10 cıvarlarında seyrediyor. Normalde GPU kullanımım%90 seviyelerden CPU ise% 20 30 seviyelerinde olurdu sorun ne yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar PC'ye format attıktan sonra ekran kartı kullanımım %99 %100 CPU ise %10 cıvarlarında seyrediyor. Normalde GPU kullanımım%90 seviyelerden CPU ise% 20 30 seviyelerinde olurdu sorun ne yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS nveryus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #11 mrCPD dedi: Bu tamamen normal CPU'nuz ekran kartı için bir tık fazla güçlü yüksek ihtimalle oyunlar GPU ne kadar güçlüyse ona göre kullanım gösterir. Genişletmek için tıkla... RTX 2060 ve i7 10700F kullanıyorum ama normalde bu civarlarda olmuyordu formattan sonra olamaya başladı. Artı 0 Eksi
mrCPD dedi: Bu tamamen normal CPU'nuz ekran kartı için bir tık fazla güçlü yüksek ihtimalle oyunlar GPU ne kadar güçlüyse ona göre kullanım gösterir. Genişletmek için tıkla... RTX 2060 ve i7 10700F kullanıyorum ama normalde bu civarlarda olmuyordu formattan sonra olamaya başladı.
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.086 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 1 Temmuz 2022 #12 nveryus dedi: RTX 2060 ve i7 10700F kullanıyorum ama normalde bu civarlarda olmuyordu formattan sonra olamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Ayarlarınız sıfırlanmıştır bir göz atın bir problem yok gibi çünkü. Artı 0 Eksi
nveryus dedi: RTX 2060 ve i7 10700F kullanıyorum ama normalde bu civarlarda olmuyordu formattan sonra olamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Ayarlarınız sıfırlanmıştır bir göz atın bir problem yok gibi çünkü.
Nobody_TR Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 319 Çözümler 3 Yer Black Mesa, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #13 AlexaBliss dedi: Oyun harici oluyor oyun sırasında bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olabilir. Araştırmanı tavsiye ederim. Benim kanaatim virüs. Artı 0 Eksi
AlexaBliss dedi: Oyun harici oluyor oyun sırasında bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olabilir. Araştırmanı tavsiye ederim. Benim kanaatim virüs.
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.086 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 1 Temmuz 2022 #14 AlexaBliss dedi: Oyun harici oluyor oyun sırasında bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Boşta %70'e çıkıyorsa CPU bir problem vardır PC'de yeni bir konu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
AlexaBliss dedi: Oyun harici oluyor oyun sırasında bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Boşta %70'e çıkıyorsa CPU bir problem vardır PC'de yeni bir konu açabilirsiniz.
KS KS nveryus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #15 mrCPD dedi: Ayarlarınız sıfırlanmıştır bir göz atın bir problem yok gibi çünkü. Genişletmek için tıkla... Ayarlarımda herhangi bir değişiklik yok hatta daha düşük FPS almaya başladım şimdi başka oyunlarda test edeceğim. Artı 0 Eksi
mrCPD dedi: Ayarlarınız sıfırlanmıştır bir göz atın bir problem yok gibi çünkü. Genişletmek için tıkla... Ayarlarımda herhangi bir değişiklik yok hatta daha düşük FPS almaya başladım şimdi başka oyunlarda test edeceğim.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #16 Nobody_TR dedi: Sıkıntı olabilir. Araştırmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bazı laptoplar oyun dışında GPU saklayıp oyun sırasında %90 lara çıkarıyormuş o olabilir mi? Artı 0 Eksi
Nobody_TR dedi: Sıkıntı olabilir. Araştırmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bazı laptoplar oyun dışında GPU saklayıp oyun sırasında %90 lara çıkarıyormuş o olabilir mi?