GPU kullanımı %100

Nuri Çakmak

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
GPU kullanımı herhangibir işlem yapmıyorken görev yöneticisinden baktığımda %100 görünüyor ama ekran kartı sıcaklığı düşük 28 derecelerde yani GPU'yu %100 kullandığını sanmıyorum, bu neyden kaynaklanabilir. Çözümü nedir? Her şey güncel.
frm.png

GPU kullanımı herhangibir işlem yapmıyorken görev yöneticisinden baktığımda %100 görünüyor ama ekran kartı sıcaklığı düşük 28 derecelerde yani GPU'yu %100 kullandığını sanmıyorum, bu neyden kaynaklanabilir. Çözümü nedir? Her şey güncel.Eki Görüntüle 521054

NVIDIA denetim masası - 3D ayarların yönetilmesi-güç yönetiminin hangi modda olduğuna bakar mısınız?

Teşekkür ederim. GPU Tweak güç ayarları bu şekilde. AMD kullanan anlayan varsa anlatabilir mi bu durumu. Oyunlarda kasma drop vs olmuyor sadece görev yöneticisinde 2 gündür GPU%100 kullanıyor nedenini bilmek istiyorum. Benim aklıma gelen ilk şey virüs vb bir şey girerek benim PC üstünden mining yapılıyor olabilir mi?
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı