GPU Kullanımı Arttırılır Mı?

Djjsjsjjdjsh ciddi misiniz yorumlarda bir de işe yaradı diyenler var sürü psikolojisi gerçi yarısı arkadaşıdır onlarında. Şöyle videolara sinir oluyorum.
Gayet ciddiyim hocam, hatta tam bilmiyorum ama adamın eklediği parametreler bile uzak bilgisayar (server, aynı ağ vb.) için, kendi kullandığı PC bile değil. Remote yazıyor orda çıkarım yaptım.

Gayet ciddeyim hocam, hatta tam bilmiyorum ama adamın eklediği parametreler bile uzak bilgisayar (server, aynı ağ vb.) için, kendi kullandığı PC bile değil. Remote yazıyor orada çıkarım yaptım.

Gerçekten sinir oluyorum böylelerine tıklanma uğruna insanları kandırıyorlar. Maalesef bilgisi olmayan insanlarda izliyor.
Yav hocam bunlar hep tık tuzağı, adam daha GPU'yu telaffuz edemiyor, kendince bir şeyler yapmış performans artacak diye yalan söylüyor. Millet bilmediği için inanır nasıl olsa kafası, placebo etkisi de var.

Adam olay görüntüleyicisinde takip etmek için ek olarak birkaç parametre ekliyor o kadar. O ekledikleri olay görüntüleyicisi tarafından takip edilecek sadece. Hatta gerçekçi olsun diye örnek aralığını monitörün yenileme hızı yapın gibi saçma şeyler söylüyor. Örnek aralığın o eklenen parametrelerın ne kadar sık güncelleneceğini belirliyor sadece. 1 dakika yaparsan 1 dakikada bir ölçüm yapılır, 10 saniye yazarsan 10 saniyede bir ölçüm yapılıp olay görüntüleyicisine kaydedilir olay bu.

Bu tarz videolar gördüğüm gibi kapatıyorum zaten. Şunların ekmekleğine yağ sürmeyelim.

Şu an videonun yorumlarına biraz daha baktım ve cringe oldum şu an kapatıyorum.

Son düzenleme:
Sistemine zar zor güç yettiren çakma bir PSU ile overclock yapan arkadaşımın sistemini yaktığı gerçeğini size hatırlatırım. Kaliteli bir soğutucunuz ve güç kaynağınız yok ise bu işlere bulaşmanızı önermiyorum. En güncel sürücüleri kullanın ve korsana bulaşmayın.

Sistemine zar zor güç yettiren çakma bir PSU ile overclock yapan arkadaşımın sistemini yaktığı gerçeğini size hatırlatırım. Kaliteli bir soğutucunuz ve güç kaynağınız yok ise bu işlere bulaşmanızı önermiyorum. En güncel sürücüleri kullanın ve korsana bulaşmayın.

Benim sistem uygunmu sence bro peki?

sistemim:
rust'a girdiğimde şunu fark ettim ryzen 5 2600x bir yere kadar besliyor intel işlemciye geçtiğin zaman i5 9. nesile falan %20%25 artıyor aynı ayarlarda oyunun gpu kullanımı fps de haliyle
Deneyimsizimde OC'da korkuyorum ondan işlemci değiştiresim bile var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı