E emre4531 Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 PC'yi açtım hiçbir uygulama açmadım direkt Görev Yöneticisi arkada çalışan bir şey yok, GPU yükselip düşüyor sürekli 20-30'lara falan çıkıyor. Dosya Ekleri Görev Yöneticisi 17.05.2025 19_44_52.png 45,4 KB · Görüntüleme: 18
PC'yi açtım hiçbir uygulama açmadım direkt Görev Yöneticisi arkada çalışan bir şey yok, GPU yükselip düşüyor sürekli 20-30'lara falan çıkıyor.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2025 #2 Miner virüsü falan olabilir. Bazı virüsler bilgisayarların güçlerini sahiplerinin amaçları doğrultusunda kullanır.
Miner virüsü falan olabilir. Bazı virüsler bilgisayarların güçlerini sahiplerinin amaçları doğrultusunda kullanır.
E emre4531 Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 Davut SilerHan dedi: Miner virüsü falan olabilir. Bazı virüsler bilgisayarların güçlerini sahiplerinin amaçları doğrultusunda kullanır. Genişletmek için tıkla... Şeyden kaynaklı olabilir mi wallpaper Engine pp kaldırdığımda düşüyor tekrar yaptığımda yükseliyor.
Davut SilerHan dedi: Miner virüsü falan olabilir. Bazı virüsler bilgisayarların güçlerini sahiplerinin amaçları doğrultusunda kullanır. Genişletmek için tıkla... Şeyden kaynaklı olabilir mi wallpaper Engine pp kaldırdığımda düşüyor tekrar yaptığımda yükseliyor.