aallxxdd Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Ağır bir oyun açtığımda bile bu halde tam olarak kullanmıyorum GPU'yu. İşin astarı nedir? Galiba burada bir sorun var anlayanlar yardım edebilir mi?
Ağır bir oyun açtığımda bile bu halde tam olarak kullanmıyorum GPU'yu. İşin astarı nedir? Galiba burada bir sorun var anlayanlar yardım edebilir mi?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 19 Ocak 2025 #2 MSI Afterburner ile bak. Görev yöneticisinden bakman doğru değil.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 Görev Yöneticisi'nden bakmayın, oyun Alt-TAB de olduğu için kullanımlar düşer. MSI Afterburner gibi bir uygulama kullanıp oyunu oynarken değerlere bakın.
Görev Yöneticisi'nden bakmayın, oyun Alt-TAB de olduğu için kullanımlar düşer. MSI Afterburner gibi bir uygulama kullanıp oyunu oynarken değerlere bakın.