A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 DDU ile temizlesem fayda eder mi?
KS KS A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #11 DDU ile silsem fayda eder mi? Silinen üye dedi: Hocam birde başka tarayıcılarda deneyiniz. Mesela Windows 10 ile en iyi çalışan tarayıcı olan Microsoft Edge, Google Chrome vs. Genişletmek için tıkla... pek farklı değil sonuç Artı 0 Eksi
DDU ile silsem fayda eder mi? Silinen üye dedi: Hocam birde başka tarayıcılarda deneyiniz. Mesela Windows 10 ile en iyi çalışan tarayıcı olan Microsoft Edge, Google Chrome vs. Genişletmek için tıkla... pek farklı değil sonuç
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 16 Ekim 2022 #12 AnanasMuhittin dedi: DDU ile silsem fayda eder mi? pek farklı değil sonuç Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
AnanasMuhittin dedi: DDU ile silsem fayda eder mi? pek farklı değil sonuç Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 16 Ekim 2022 #13 AnanasMuhittin dedi: DDU ile silsem fayda eder mi? Pek farklı değil sonuç. Genişletmek için tıkla... Bir video açıp Görev Yöneticisi'nden SS atar mısın? Artı 0 Eksi
AnanasMuhittin dedi: DDU ile silsem fayda eder mi? Pek farklı değil sonuç. Genişletmek için tıkla... Bir video açıp Görev Yöneticisi'nden SS atar mısın?
KS KS A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #14 Silinen üye dedi: Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... ddu ile sildikten sonra yapılması gereken başka bi işlem var mı? AnanasMuhittin dedi: ddu ile sildikten sonra yapılması gereken başka bi işlem var mı? Genişletmek için tıkla... bazen 40 lara çıkıyor AnanasMuhittin dedi: ddu ile sildikten sonra yapılması gereken başka bi işlem var mı? bazen 40 lara çıkıyor Genişletmek için tıkla... dün ekran kartı sürücüsü yükledim ondan sonra böyle oldu Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... ddu ile sildikten sonra yapılması gereken başka bi işlem var mı? AnanasMuhittin dedi: ddu ile sildikten sonra yapılması gereken başka bi işlem var mı? Genişletmek için tıkla... bazen 40 lara çıkıyor AnanasMuhittin dedi: ddu ile sildikten sonra yapılması gereken başka bi işlem var mı? bazen 40 lara çıkıyor Genişletmek için tıkla... dün ekran kartı sürücüsü yükledim ondan sonra böyle oldu
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 16 Ekim 2022 #15 AnanasMuhittin dedi: DDU ile sildikten sonra yapılması gereken başka bir işlem var mı? Eki Görüntüle 1545383 Bazen 40'lara çıkıyor. Dün ekran kartı sürücüsü yükledim ondan sonra böyle oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman eski sürüme geçince düzelecektir. Ama genel olarak kafaya takılacak bir sorun değil. Artı 0 Eksi
AnanasMuhittin dedi: DDU ile sildikten sonra yapılması gereken başka bir işlem var mı? Eki Görüntüle 1545383 Bazen 40'lara çıkıyor. Dün ekran kartı sürücüsü yükledim ondan sonra böyle oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman eski sürüme geçince düzelecektir. Ama genel olarak kafaya takılacak bir sorun değil.
KS KS A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #16 361370 dedi: O zaman eski sürüme geçince düzelecektir. Ama genel olarak kafaya takılacak bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... 361370 dedi: O zaman eski sürüme geçince düzelecektir. Ama genel olarak kafaya takılacak bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... dün %100 kulanıyordu format attım genede tam düzelemedi ddu ile silince başka yapılması gereken bi işlem var mı acaba? Artı 0 Eksi
361370 dedi: O zaman eski sürüme geçince düzelecektir. Ama genel olarak kafaya takılacak bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... 361370 dedi: O zaman eski sürüme geçince düzelecektir. Ama genel olarak kafaya takılacak bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... dün %100 kulanıyordu format attım genede tam düzelemedi ddu ile silince başka yapılması gereken bi işlem var mı acaba?