Arkadaşlar benim bilgisayarda bir sıkıntı var GPU kullanımı %98-%97-%99 olunca FPS düşüyor ancak bu yüzdelik degerlerin altina dustugunde FPS artiyor. Bu sorunu nasıl çözelbilirim?
Örneğin: Apex Legends oyununda V-Sync acik 60 FPS aliyorum GPU kullanimi 98-97-99 oldugunda FPS düşüşe ugruyor ve 30 40 FPS'e falan dusuyor ve çoğunlukla ekran kartı kullanımı (98-97-99)bu değerlerde. FPS gosteren programlardaki %99 FPS ne anlama geliyor?
Hepsini denedim en dusuge aldigimda da boyle bu sadece Apex'e ozgu degil CS:GO'da da boyle. Biliyorum CS:GO islemci tabanli bir oyun ama o oyunda benim V-Sync acikken 60 FPS sabit almam gerekirken ekran karti kullanimi 98 97 calisiyor ve FPS 30 40'lara cakiliyor. Ama bazen ekran karti kullanimi normale dusuyor 50 60 70'lere ve FPS bir anda yukseliyor grafikleri dusukte denedim duzelmedi yuksektede denedim düzelmedi.
Hepsini denedim en dusuge aldigimda da boyle bu sadece Apex'e ozgu degil CS:GO'da da boyle. Biliyorum CS:GO islemci tabanli bir oyun ama o oyunda benim V-Sync acikken 60 FPS sabit almam gerekirken ekran karti kullanimi 98 97 calisiyor ve FPS 30 40'lara cakiliyor. Ama bazen ekran karti kullanimi normale dusuyor 50 60 70'lere ve FPS bir anda yukseliyor grafikleri dusukte denedim duzelmedi yuksektede denedim düzelmedi.