Ya ben hiçbir şey anlamadım. Ekran kartı sürücüsünü temiz ve tam kaldırdım. İnternetten sürücüyü yükledim. Bastığımda sadece Control panel hızlı bir şekilde geldi. Yani tam kurulum yapmadı sürücü. Ben o haliyle oyuna girdiğimde daha iyi oynadım, ortalama 160 170 FPS aldım oyun içinde. Ondan sonra sürücüyü tam kurdum. Sürücüyü tam kurduktan sonra ortalama aldığım FPS 100 120 oldu, eskisi gibi oldu yani. Sürücüyü ilk yüklediğimde Control panelde 426 sürümü yazıyordu, yani bayağı eski bir sürüm galiba. İnternetten yüklediğim en son sürümdü yani 526.98'di. Eski sürümdeyken dediğim gibi oyuna girdiğimde daha iyi oynayabildim. GeForce Experience falan yoktu. Direkt Denetim Masası gelmişti bilgisayara. Ondan sonra tam kurulum yaptım sürücünün. Tam kurulum yaptıktan sonra daha az FPS aldım. GeForce Experience'de optimize etme gibi şeyleri de hep kaldırıyorum zaten. Kendi oyun içi ayarlarımda kullanıyorum.
Yok hiçbir farkı yokmuş onu anladım. Ne eski sürümde ne güncel sürümde. Aldığım FPS sayısına bakın.
Eki Görüntüle 1583538Eki Görüntüle 1583539