ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #1 GPU kullanımı %99 zararı var mıdır?
Toprak Elagöz Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.008 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2025 #2 ERN DAYI dedi: GPU kullanımı %99 zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hangi Oyunda, Hangi ekran kartıyla? normalde zararı yok.
ERN DAYI dedi: GPU kullanımı %99 zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hangi Oyunda, Hangi ekran kartıyla? normalde zararı yok.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #3 Toprak Elagöz dedi: Hangi Oyunda, Hangi ekran kartıyla? normalde zararı yok. Genişletmek için tıkla... Her oyun Ekran kartım: RTX 3060
Toprak Elagöz dedi: Hangi Oyunda, Hangi ekran kartıyla? normalde zararı yok. Genişletmek için tıkla... Her oyun Ekran kartım: RTX 3060
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 16 Temmuz 2025 #4 Çalıştığını gösteriyor işte daha ne olsun.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #5 GTX660M dedi: Çalıştığını gösteriyor işte daha ne olsun. Genişletmek için tıkla... Ama bir oyunda siyah ekran yemiştim
GTX660M dedi: Çalıştığını gösteriyor işte daha ne olsun. Genişletmek için tıkla... Ama bir oyunda siyah ekran yemiştim
Toprak Elagöz Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.008 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2025 #6 ERN DAYI dedi: Her oyun Ekran kartım: RTX 3060 Genişletmek için tıkla... değil hocam. sıcaklıklar nasıl?
ERN DAYI dedi: Her oyun Ekran kartım: RTX 3060 Genişletmek için tıkla... değil hocam. sıcaklıklar nasıl?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 16 Temmuz 2025 #7 ERN DAYI dedi: Ama bir oyunda siyah ekran yemiştim Genişletmek için tıkla... Oyunla alakalı olabilir onu araştırmak gerekiyor.
ERN DAYI dedi: Ama bir oyunda siyah ekran yemiştim Genişletmek için tıkla... Oyunla alakalı olabilir onu araştırmak gerekiyor.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.917 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #8 Yüksek sıcaklıklara gelmediği sürece sorun olmaz.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.954 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #9 ERN DAYI dedi: GPU kullanımı %99 zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben bir ekran kartıyım, sen oyun açınca gorevimi tam kapasite randımanlı yapıyorum kanka diyor sana.
ERN DAYI dedi: GPU kullanımı %99 zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben bir ekran kartıyım, sen oyun açınca gorevimi tam kapasite randımanlı yapıyorum kanka diyor sana.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #10 Toprak Elagöz dedi: değil hocam. sıcaklıklar nasıl? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar iyi GTX660M dedi: Oyunla alakalı olabilir onu araştırmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... mesela a way out, rainbow six siege, mount blade gibi oyunlarda oluyor snop02 dedi: Ben bir ekran kartıyım, sen oyun açınca gorevimi tam kapasite randımanlı yapıyorum kanka diyor sana. Genişletmek için tıkla... güzelde neden siyah ekran veriyor peki?
Toprak Elagöz dedi: değil hocam. sıcaklıklar nasıl? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar iyi GTX660M dedi: Oyunla alakalı olabilir onu araştırmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... mesela a way out, rainbow six siege, mount blade gibi oyunlarda oluyor snop02 dedi: Ben bir ekran kartıyım, sen oyun açınca gorevimi tam kapasite randımanlı yapıyorum kanka diyor sana. Genişletmek için tıkla... güzelde neden siyah ekran veriyor peki?