Pc'de kasma gibi sorunlar yok ama dikkatimden kaçmadı bu değerler. DDU ile yapacağım karar verdim fakat bu DDU sadece ekran kartı sürücülerini siliyor değil mi? Bir sıkıntı olmasın?
Bir arkadaşım dedi ki bu gpu load dalgalanmaları mhz ide aniden etkilediği için birde ekran kartım oc edition, bu yüzden kartın yanar en fazla dedi. Ben 2-3 aydır böyle kullanıyordum pcyi umarım bi donanıma hasar gelmemiştir. Sistem daha yeni toplandı sayılır.
GPU Load yaptığından ötürü mouse imleci saniyede bir kasıyor. Bir arkadaşımda en azından böyleydi. DDU olmadan Denetim Masasından AMD Software'i silip yeniden başlatın. Sonrasında temiz kurulumu yapın. Fakat tavsiyem Adrenalin 2020 yapmayın. 19.12.1 sürümü şuan gayet stabil.
Tekrardan merhabalar, dediğiniz gibi DDU ile
sorunsuzca sildim ve tekrardan sürücüyü kurdum. Ben DDU ile silmeden önce de kullandığım 19.9.2 sürümünü yeniden kurdum. İnternetten RX 580 için en stabil sürücü olarak bu sürüm belirtilmişti. Masaüstündeyken artık sabit 300mhz, yalnız hala dalgalanmalar oluyor GPU Lod değerlerinde. Yani az ama oluyor yani.
(Aşağıda görebilirsiniz değerleri)
Gel gelelim oyuna. İş oyuna gelince yine sapıtıyor. Bir 1000mhz sonra aniden 2000mhz zaten GPU Load hepten dalgalanıyor dememe gerek yok.
(Aşağıda görebilirsiniz değerleri)
Yani bu normal mi anlamadım ben. Ekran kartım
Sapphire Nitro+ RX 580 8GB OC Edition. Bir de AMD Ekran kartı sürücüsü hep kurulduğunda, Yüksek DPI uyarısı veriyor. Yan ihata vs. değil sadece uyarı veriyor böyle bir şekilde. Ne yapmalıyım sizce?