GPU MHz Düşme sorunu

Kerem Arslan123

Centipat
Arkadaşlar öncelikle selamlar, oyun oynarken bu videodaki gibi sorunlar yaşıyorum FPS düşüşleri oluyor, artık işlemcideki sorunu düzelttim ama GPU'da hâlâ sorun var. MHz aniden 1030'dan 300'e düşüyor. Lütfen yardım edin.
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(FPS'nin 45'lerde olduğuna bakmayın normalde 60-70 düşünce 15 oluyor video diye 45'lerde FPS.)

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU ve GPU sıcaklıkları çok yüksek. Donanımlar kendilerini korumaya alıp performansı kesiyorlar. Fan temizliği ve Cooler Master marka nano termal macun alın, termal macun değişimi yapın. BİOS sürümünüz güncel değil ise güncelleyin.

Arkadaşlar öncelikle selam, oyun oynarken bu videodaki gibi sorunlar yaşıyorum FPS düşüşleri oluyor, artık işlemcideki sorunu düzelttim ama GPU'da hâlâ sorun var. MHz aniden 1030'dan 300'e düşüyor.
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(FPS'nin 45'lerde olduğuna bakmayın normalde 60-70 düşünce 15 oluyor video diye 45'lerde FPS.)

Merhaba, sorunu çözebilidniz mi? Hala aynı sorunla uğraşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı