D DenizENGİN Attopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar MSI Afterburner'la çok dikkatli bir şekilde overclock ettim fakat sorun şu ki Zoom'u açınca derse girince falan Zoom yanıt vermiyor MSI Afterburner'ı kapatınca normale dönüyor. Sizce sorun ne olabilir?
Arkadaşlar MSI Afterburner'la çok dikkatli bir şekilde overclock ettim fakat sorun şu ki Zoom'u açınca derse girince falan Zoom yanıt vermiyor MSI Afterburner'ı kapatınca normale dönüyor. Sizce sorun ne olabilir?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2021 #2 Biliyorum biraz alakasız ve mantık dışı olacak ama, sorun OC olabilir mi? Just sayin' bro. OC yapmadan Zoom'a girmeyi denedin mi?
Biliyorum biraz alakasız ve mantık dışı olacak ama, sorun OC olabilir mi? Just sayin' bro. OC yapmadan Zoom'a girmeyi denedin mi?
D DenizENGİN Attopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #3 Denedim Zoom'da sorun yok bende biliyorum.