3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 24 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum sanal makineye macOS kuracağım fakat eğer VirtualBox kullanırsam ekran kartımdaki verimi alamayacağım bana önerebileceğiniz GPU passthrough destekleyen sanal makine öneriniz var mıdır?
Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum sanal makineye macOS kuracağım fakat eğer VirtualBox kullanırsam ekran kartımdaki verimi alamayacağım bana önerebileceğiniz GPU passthrough destekleyen sanal makine öneriniz var mıdır?
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 11 Ağustos 2023 #2 358669 dedi: Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum sanal makineye macOS kuracağım fakat eğer VirtualBox kullanırsam ekran kartımdaki verimi alamayacağım bana önerebileceğiniz GPU passthrough destekleyen sanal makine öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... QEMU.
358669 dedi: Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum sanal makineye macOS kuracağım fakat eğer VirtualBox kullanırsam ekran kartımdaki verimi alamayacağım bana önerebileceğiniz GPU passthrough destekleyen sanal makine öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... QEMU.