E Ekstaz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #11 Maalesef, Recep hocamın anlattığı gibi yaptım
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 14 Eylül 2023 #12 BIOS'da CSM kapalı mı?
E Ekstaz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #13 Marix dedi: BIOS'da CSM kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Nokta atışı yapıyorsunuz evet ama aktif ettiğimde kaydedince tekrar kapalı moda geçiyor.
Marix dedi: BIOS'da CSM kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Nokta atışı yapıyorsunuz evet ama aktif ettiğimde kaydedince tekrar kapalı moda geçiyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 14 Eylül 2023 #14 CSM'den dolayı boot etmiyordur, FreeDOS MBR olarak hazırlandığı için. Sistemin kurulu olduğu diski çıkarıp CSM'yi açmayı deneyin.
CSM'den dolayı boot etmiyordur, FreeDOS MBR olarak hazırlandığı için. Sistemin kurulu olduğu diski çıkarıp CSM'yi açmayı deneyin.
E Ekstaz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #15 Marix dedi: CSM'den dolayı boot etmiyordur, FreeDOS MBR olarak hazırlandığı için. Sistemin kurulu olduğu diski çıkarıp CSM'yi açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunda denedim, acaba secure boot u açmıştım (oda kapanmıyor) kaynaklı olabilir mi
Marix dedi: CSM'den dolayı boot etmiyordur, FreeDOS MBR olarak hazırlandığı için. Sistemin kurulu olduğu diski çıkarıp CSM'yi açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunda denedim, acaba secure boot u açmıştım (oda kapanmıyor) kaynaklı olabilir mi
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 14 Eylül 2023 #16 Zaten Secure Boot seçeneği CSM kapatılınca çıkıyor, CSM'nin açılmasını Secure Boot engelliyordur. Secure Boot'u kurcalatmak istemiyorum, Gigabyte bu konuda biraz sorunlu.
Zaten Secure Boot seçeneği CSM kapatılınca çıkıyor, CSM'nin açılmasını Secure Boot engelliyordur. Secure Boot'u kurcalatmak istemiyorum, Gigabyte bu konuda biraz sorunlu.
E Ekstaz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #17 Marix dedi: Zaten Secure Boot seçeneği CSM kapatılınca çıkıyor, CSM'nin açılmasını Secure Boot engelliyordur. Secure Boot'u kurcalatmak istemiyorum, Gigabyte bu konuda biraz sorunlu. Genişletmek için tıkla... Ciddi sorunlu maalesef. Açtığım taktikle kapatmayı deneyeyim Freedos olarak açabildim. Bakalım yazabilecek miyim biosu Son düzenleme: 14 Eylül 2023
Marix dedi: Zaten Secure Boot seçeneği CSM kapatılınca çıkıyor, CSM'nin açılmasını Secure Boot engelliyordur. Secure Boot'u kurcalatmak istemiyorum, Gigabyte bu konuda biraz sorunlu. Genişletmek için tıkla... Ciddi sorunlu maalesef. Açtığım taktikle kapatmayı deneyeyim Freedos olarak açabildim. Bakalım yazabilecek miyim biosu
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 14 Eylül 2023 #18 NVFlash ve BIOS'u USB'ye attıysanız, yazması lazım.
E Ekstaz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #19 Marix dedi: NVFlash ve BIOS'u USB'ye attıysanız, yazması lazım. Genişletmek için tıkla... DOS modunda bu program çalışmaz hatası veriyor. Dosya Ekleri image.jpg 282,9 KB · Görüntüleme: 43
Marix dedi: NVFlash ve BIOS'u USB'ye attıysanız, yazması lazım. Genişletmek için tıkla... DOS modunda bu program çalışmaz hatası veriyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 14 Eylül 2023 #20 Önce NVFlash.exe yazın program çalışsın, sonra komutu girin.