E Ekstaz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #51 Ekstaz dedi: Evet açık, denemiştim olmamıştı acaba ondan mı kaynaklı ? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı veriyor Dosya Ekleri IMG_5322.jpeg 291,1 KB · Görüntüleme: 36
Ekstaz dedi: Evet açık, denemiştim olmamıştı acaba ondan mı kaynaklı ? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı veriyor
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 15 Eylül 2023 #52 Diğer yazma işleminden sonra ReSize BAR yüzünden görüntü vermemiş olabilir, onu denemek lazım.
E Ekstaz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #53 Marix dedi: Diğer yazma işleminden sonra ReSize BAR yüzünden görüntü vermemiş olabilir, onu denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Yedek sistem olmadığı için o kumara şu an giremiyorum maalesef ama ben ID kısmından dolayı sorun yaşandığını düşünüyorum.
Marix dedi: Diğer yazma işleminden sonra ReSize BAR yüzünden görüntü vermemiş olabilir, onu denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Yedek sistem olmadığı için o kumara şu an giremiyorum maalesef ama ben ID kısmından dolayı sorun yaşandığını düşünüyorum.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 15 Eylül 2023 #54 Ekstaz dedi: Yedek sistem olmadığı için o kumara şu an giremiyorum maalesef ama ben ID kısmından dolayı sorun yaşandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazmama olayı değil, bir şekilde yazdırıyorsunuz, görüntü vermeme sebebi o olabilir.
Ekstaz dedi: Yedek sistem olmadığı için o kumara şu an giremiyorum maalesef ama ben ID kısmından dolayı sorun yaşandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazmama olayı değil, bir şekilde yazdırıyorsunuz, görüntü vermeme sebebi o olabilir.
E Ekstaz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #55 Marix dedi: Yazmama olayı değil, bir şekilde yazdırıyorsunuz, görüntü vermeme sebebi o olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk fırsatta deneyeceğim
Marix dedi: Yazmama olayı değil, bir şekilde yazdırıyorsunuz, görüntü vermeme sebebi o olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk fırsatta deneyeceğim