GPU Power Limiti sona çekmek ne değiştirir?

JollySceptre

Kilopat
MSI Afterburner ayarlarında Power Limit diye bir ayar var bu bende 0 olduğunda ekran kartının normalden 50-60 MHz düşük çalışmasına sebep oluyor o yüzden +30 a aldım fakat bunu +75 e yani sona çeksem ne olur ekran kartına bir zarar gelir mi veya performansta bir sıkıntı yaşar mıyım? Ayrıca ekran kartını overclocklamama rağmen neden 0 power limit de güç yetersiz kalıyor acaba ekran kartı ile ilgili bir sıkıntı mı var?

Intel i7 3770 - 8 GB DDR3 RAM - MSI RX560 4G - Seagate 1TB HDD - Quadro H61 Anakart - High Power 400 Watt 80+ PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını manuel mi overclockladınız? PSU yetersiz kalıyor olabilir.
Öncelikle manuel overclocklamak dışında nasıl overclocklayabilirim otomatik overclocklama programı gibi bir şey mi var, cidden soruyorum?
Ayrıca ekran kartının MHz değerlerini overclocklamadım sadece power limiti arttırdım.

OC. yapacaksanız güç ve sıcaklık limitini sonlayın ki enerji darboğazına sebep olmasın. Ayrıca bu ayarlar zarar vermez. Core Voltage ayarını dengesiz ayarlarsanız o zaman zarar verebilir kartınıza.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı