GPU sıcaklık değerleri normal mi?

DogancanYr

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İşlemcinin sıcak olduğunu biliyorum. (stok fan kullanıyorum) nasıl bu kadar yukarı çıkabilir?
Fanın kendi macunu.
Kasa: Forge 100M.
GPU sıcaklığı 1 mi 2 gerçek sıcaklığını gösteriyor. (herhalde GPU değerleri normal)
Overclock yok.

Ekran görüntüsü 2022-08-20 200639-min.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tık fazla gibi sanki sisteminizi belirtir misinis özellikleri

1. sıcaklık gösterir 2.ci baglantı yeri sıcaklıgı gösterir ve ekran kartı AMD ise 140 derece kadar normal galiba tam emin değilim

Bir tık fazla gibi sanki sisteminizi belirtir misinis özellikleri

1. sıcaklık gösterir 2.ci baglantı yeri sıcaklıgı gösterir ve ekran kartı AMD ise 140 derece kadar normal galiba tam emin değilim
İşlemci i5-11400f
Anakart b560 a pro
Ekran kartı 6900xt
Ram 16gb 3600mghz
Hafıza Western Digital 1tb m2ssd

Normal. Ekran kartı modeli nedir?
İşlemcinin 100 derece olması fazla geldi benim için kule tipi fan alsam ne kadar düşer ve oyunda gördüğüm üzere işlemci kullanımı da düşük nasıl bu kadar fazla ısınabiliyor .

İşlemci 100 derecede olması korkutuyor beni . Kule tipi soğutma alsam ne kadar düşer .

İşlemcinin 100 derece olması fazla geldi benim için kule tipi fan alsam ne kadar düşer ve oyunda gördüğüm üzere işlemci kullanımı da düşük nasıl bu kadar fazla ısınabiliyor.

Evet işlemci gereksiz fazla gibi. Prime95 yapıp sıcaklıklara bakar mısınız? Ayrıca kule tipi alırsanız 70 kere kadar düşer ama stok fanda bile fazla gibi sıcaklıklar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı