GPU sürücü yükleme sonrası ekranda çizgi çıkma problemi

Cemsahinx

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni ekran kartı sürücüsünü yükledikten sonra bilgisayar aniden donuyor ve hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Bunun sebebi neden kaynaklanıyor olabilir? Bu şekilde ekran'da çizgiler çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü yazılımından kaynaklanıyor daha yeni bir sürücüsü varsa yükleyş,in yoksa bi önceki sürücüyü yükleyin.

En son güncel sürücüyü indirdikten sonra hatayı veriyor.

Bir eski sürüm ile dene. Aynı sorun var oluyorsa donanımsal olabilir.
Kardeşim bir şey sormak istiyorum. Ekran kartı termal macunu yenilemiştim. Ekran kartını söktüğüm'de devrelerin üstünde'de macunlar vardı. Ondan dolayıda hata veriyor olabilir mi ?

Kardeşim bir şey sormak istiyorum. Ekran kartı termal macunu yenilemiştim. Ekran kartını söktüğüm'de devrelerin üstünde'de macunlar vardı. Ondan dolayıda hata veriyor olabilir mi ?
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp eski bir sürüm yükleyip dener misin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı chipseti arızalanmış görünüyor. Farklı versiyon sürücülerle denemeye devam edin ama kuvvetle muhtemel sürücü arızası değil. Macun değişimi sırasında yanlış işlem yapmış olmalısınız. Evde yapabileceğiniz tek şey düzgünce temizleyerek tekrar denemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…