K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 14 Mart 2023 #11 xXx_İskeletor_xXx dedi: Tamam. Nasıl silip kurarım? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamadan driverı yükleyin kurulum aşamasında ek seçenekler olacak. Oradan fabrika ayarlarına sıfırla yapın. Kurulum esnasında ekranda git gel veya titreme olabilir ama kurulum bitince geçiyor.
xXx_İskeletor_xXx dedi: Tamam. Nasıl silip kurarım? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamadan driverı yükleyin kurulum aşamasında ek seçenekler olacak. Oradan fabrika ayarlarına sıfırla yapın. Kurulum esnasında ekranda git gel veya titreme olabilir ama kurulum bitince geçiyor.
YavuzKyr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #12 xXx_İskeletor_xXx dedi: Tamam. Nasıl silip kurarım? Genişletmek için tıkla... DDU ile kaldırıp tekrardan kurmak en sağlıklı yol olacaktır. Forumda rehberlerini bulabilirsiniz.
xXx_İskeletor_xXx dedi: Tamam. Nasıl silip kurarım? Genişletmek için tıkla... DDU ile kaldırıp tekrardan kurmak en sağlıklı yol olacaktır. Forumda rehberlerini bulabilirsiniz.
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 14 Mart 2023 #13 YavuzKyr dedi: DDU ile kaldırıp tekrardan kurmak en sağlıklı yol olacaktır. Forumda rehberlerini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama şu DDU'nun sitesine baktım ve diyor ki sırf böyle driver güncellemeleri için kullanmayınız diyor.
YavuzKyr dedi: DDU ile kaldırıp tekrardan kurmak en sağlıklı yol olacaktır. Forumda rehberlerini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama şu DDU'nun sitesine baktım ve diyor ki sırf böyle driver güncellemeleri için kullanmayınız diyor.
YavuzKyr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #14 xXx_İskeletor_xXx dedi: Ama şu DDU'nun sitesine baktım ve diyor ki sırf böyle driver güncellemeleri için kullanmayınız diyor. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum için en sağlıklısı bu.
xXx_İskeletor_xXx dedi: Ama şu DDU'nun sitesine baktım ve diyor ki sırf böyle driver güncellemeleri için kullanmayınız diyor. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum için en sağlıklısı bu.