3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Ocak 2023 #1 GPU sürücüsü kaynaklı BSoD yedim geçen. Şu an bir şey yok gibi. Yine de korkuyorum yemekten. Bu korkumu nasıl yenerim?
GPU sürücüsü kaynaklı BSoD yedim geçen. Şu an bir şey yok gibi. Yine de korkuyorum yemekten. Bu korkumu nasıl yenerim?
O omurus02 Kilopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 Kendine güven
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 31 Ocak 2023 #3 342524 dedi: GPU sürücüsü kaynaklı BSoD yedim geçen. Şu an bir şey yok gibi. Yine de korkuyorum yemekten. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... Yazılımını güncelleyin test edin eğer yine hata alırsanız sistemi yeniden kurun yine hata alırsanız GPU'nuz arızalı olabilir.
342524 dedi: GPU sürücüsü kaynaklı BSoD yedim geçen. Şu an bir şey yok gibi. Yine de korkuyorum yemekten. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... Yazılımını güncelleyin test edin eğer yine hata alırsanız sistemi yeniden kurun yine hata alırsanız GPU'nuz arızalı olabilir.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Ocak 2023 #4 ReloadingData dedi: Yazılımını güncelleyin test edin eğer yine hata alırsanız sistemi yeniden kurun yine hata alırsanız GPU'nuz arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Güncel zaten.
ReloadingData dedi: Yazılımını güncelleyin test edin eğer yine hata alırsanız sistemi yeniden kurun yine hata alırsanız GPU'nuz arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Güncel zaten.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 31 Ocak 2023 #5 342524 dedi: Güncel zaten. Genişletmek için tıkla... Önemli bilgileriniz yoksa sistemi yeniden kurup test edin. Yine hata alırsanız GPU arızalı olabilir.
342524 dedi: Güncel zaten. Genişletmek için tıkla... Önemli bilgileriniz yoksa sistemi yeniden kurup test edin. Yine hata alırsanız GPU arızalı olabilir.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.058 Çözümler 51 31 Ocak 2023 #6 Neden korkuyorsunuz? Öcü falan mı çıkacak içinden. Eğer ki kartınız AMD ise zaten sıklıkla sürücü hatası almanız normal. DDU ile kaldırın ve yeniden WHQL olanı kurun. Daha sonrasında yine sorun yaşıyorsanız GPU donanımı ile ilgili sorun olabilir.
Neden korkuyorsunuz? Öcü falan mı çıkacak içinden. Eğer ki kartınız AMD ise zaten sıklıkla sürücü hatası almanız normal. DDU ile kaldırın ve yeniden WHQL olanı kurun. Daha sonrasında yine sorun yaşıyorsanız GPU donanımı ile ilgili sorun olabilir.