GPU Tweak 2 Power sıcaklığı

xypes

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartım ASUS marka R9 380 olduğu için uzun zamandır ASUS GPU Tweak 2 kullanıyorum. Son zamanlarda soldaki ekran kartı ile alakalı bölümde bir tanım fark ettim. Power temperature bölümünde 90 derecelerde geziyor. İlk başlarda PSU sıcaklığı dedim fakat o bölüm sadece ekran kartı ile alakalı ve egzoz bölümüne elimi koyduğumda çok da sıcak üflemediğini fark ettim ve işlemci de 50, 55 derece civarlarında geziyor. Cahilliğim için affedin bilmediğim için sizlere sormak istedim. Bu PSU sıcaklığını mı gösteriyor yoksa başka bir şeyle mi alakalı?
Zaten araştırmıştım ama bu konuya cevap gelmeyince iyice derinlemesine araştırdım ve bu power temperature yazan bölümün aslında VRM temperature olduğunu anladım. Benim gibi merak eden arkadaşlar için yazıyorum bunu. VRM sıcaklığına da HWInfo ile baktım. Dereceler tıpatıp aynıydı yani güvenebilirsiniz. İyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-09-06 152750.jpg
    Ek Açıklama 2020-09-06 152750.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı