GPU Tweak garanti dışı bırakır mı?

Kartı bozmadığın taktirde kalmaz. Ama kartı bozarsan veya yakarsan serviste O. C hatası olduğunu anlayıp büyük ihtimalle kabul etmeyebilirler. Sabırlı bir şekilde O. C yaparsan kartına bir şey olmaz.

Ben HD 6850 kullanıyorum ve hepsini sonuna kadar çıkartıyorum, tabi fan hızını da %100'e alıyorum. 50 dereceyi bile geçmiyor. Bilmem ileride sıkıntı olur mu.

Benim Overclock konusunda anlamadığım yönlerden biride bu işlemci alıyorsun, atıyorum 3.4 GHz'de çalışıyor. Bu zaten senin tüm işine hayli hayli yeter. Örneğin ekran kartı da öyle zaten güncel oyunlarda low'da dahi kasan ekran kartlarını oc yaptıktan sonra herkes ultra açar diye düşünüyor halbuki açmaz. Bu Overclock işi bence ileri ki dönemlere bırakılmalı yada hiç yapılmamalı çok zorunlu kalmadıkça.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da kartdan daha fazla performans alıyorsun bundan daha güzel ne olabilir ki.

İşlemcilerde zaten bariz bir şekilde fark ediliyor OC işlemi. Mesela ben, soğutucumu güncelleyince 3.9'dan 4.5!e kadar çıkacağım. Halbuki işlemci normalde 3.6. Ne olursa olsun yapmaya değer bence.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı