GPU ve CPU %100 çalışmıyor

Güç seçeneklerinde kasıtlama olabilirmi birde yuzde 100 mü çalışmasi gerek acaba o konuyu tam bilmiyorum. Darbogazmi var acaba ayarlarda yada sistemde ?

Güncel Windows 10 sürümünde gözüküyor.
Peki, teşekkürler.
O oyun DX9 olduğu ve çok çok hafif olduğu için ekran kartı onu çerez niyetine yiyor. Haliyle kendini tamamen kullanmıyor/kullanamıyor. İşlemci zaten %100 olmamalı.
Benim CPU (I5-3337U) Minecraft'ta chunklar yüklenirken ve GTA 5'te neredeyse her zaman %100 çalışıyor. Yani bilgisayara zarar mı veriyorum?

Aynı sorun bendede var herkes boş yapmış. Görev yöneticisi her zaman üstte seçeneği var ( yani alt tab ile masaüstüne geçmyiorrum ) oyunda oynarkenki değerlerim %10 cpu %5 gpu ?
Az çalışması iyi demiş arkadaşın biri. 30 fps alıyorum oyundan . Adam gibi %40 çalışsınlar bende 70 fps gibi alayım daha iyi değilmi

Aynı sorun bendede var herkes boş yapmış. Görev yöneticisi her zaman üstte seçeneği var ( yani alt tab ile masaüstüne geçmyiorrum ) oyunda oynarkenki değerlerim %10 cpu %5 gpu ?
Az çalışması iyi demiş arkadaşın biri. 30 fps alıyorum oyundan . Adam gibi %40 çalışsınlar bende 70 fps gibi alayım daha iyi değilmi
Lütfen yeni konu açın, 2 yıllık konuyu boş yere meşgul etmeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı