GPU ve CPU ısısı eşdeğer olması gerekmiyor mu?

Hayır, ikisi de aynı olmak zorunda değil. GPU %100 çalışırken CPU %30 çalışabilir ve bu da sıcaklığı farklı yapar. Ya da ikisinin kullanımı aynı olsa da farklı sıcaklıkta çalışabilir.

1 hafta emin olmak için yeterli değil. Siz ara kontrol edin ilk sürdüğünüz zamana göre fark var mı diye.
Valla diğer macunlar Maxtor CTG9E dahil bir VS inceleme konusundada belirttim yaşadım fakat MX4 1 hafta olduğu halde Masaüstü, 2 Laptop dada Hâla ilk sürdüğüm hali ile aynı performans veriyor. Biri Monster biri şuan ki kendi kişisel cihazım Excalibur.

Hatta Aldığım MX4 4gram ve 2019 falan değil direkt Artic MX4 yazıyordu kutuda. Orjinal yani sahte falan değil

Pump-out yaşanan macun çakma veya kalitesiz denemez aslında. Laptoplarda cıvık macunlar kullanılması pump-out olayının yaşanmasına sebep oluyor. Yoksa masaüstü için güzel macundur MX-4. Ben eski U serisi cihazıma uygulamıştım ve sıcaklıklar düşüktü çünkü işlemci 15W TDP'ye sahip.

Maxtor ctg9e, MX4'ten çok az daha vıcıktı çok çok az bak hatta aynı diyebilirim. Fakat maxtor 6 ay sonra CPU da pomp out + tereyağı gibi olmuştu. GPU da ise kurumuştu 6 ay içinde çöpe dönmüştü MX4 alma sebebim ise 8.5W fakat testlerde 13.5W maxtor ile falan aynı güçteydi ve yıllardır hâla kalite denen markaydı ve katılıyorum eğer daha yapmaz ise pomp out 2 sene değişmem ben macun.

Çünkü sıcaklık değerlerine hayranım ilk defa PC'yi boşta dursa bile Ultra performans da tutabiliyorum. Ultra performans da yani boşta 4GHz de 33 derecelerde oyunda da 80 görüyor Max. Bu velinimet bir olay

Umarım istediğiniz gibi olur. Eğer değişirse dediğim alternatifleri deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…