GPU ve CPU kullanımı sabit değil

Tyrollightt

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi GPU ve CPU kullanımı sabit değil ve bu beni endişelendiriyor GPU kullanımı %100 %6 arasında değişiyor. Bir sorun oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi GPU ve CPU kullanımı sabit değil ve bu beni endişelendiriyor GPU kullanımı %100 %6 arasında değişiyor. Bir sorun oluşturur mu?

Kardeşim Konu'yu gece açman yanlış olmuş fazla cevap alamazsın.

Sorunun cevabı ise: Bu normal sakin mekanlarda veya oyun giriş ekranında GPU kullanımı düşer CPU kullanımı yükselir ayrıca sabit olacak diye bir şey yok GPU zaten kendini kullanıyor CPU'nun tam yükte çalışmasına gerek yok gerektiğinde oda %100 olur zaten, bir sorun yok, keyfine bak.

Ayrıca çözüldü olarak işaretlersen sevinirim:

Rapor'la kısmına çözüldü olarak işaretlemek istiyorum demen yeterlidir.

Son düzenleme:
Sorunuzu net sorar mısınız?

Bahsettiğiniz değişim hangi anda oluyor?

Oyunda mı, masaüstünde mi, film izlerken mi vs vs.

CPU ve GPU kullanımı sabit olacak diye bir kaide yok. Ekran geçişleri, sinematikler, kalabalık veya tenha ortama giriş bir çok belirleyici var. Bir de oyunun optimizasyonu ile sistem parçalarının birbiri ile uyumu gibi...

Aslolan ise GPU'nun yük altında %100'e yakınlığı ve CPU'nun yukarılara çok çıkmamasıdır. Ancak artık oyunları yapıp piyasaya saldıkları için stabil oyun neredeyse göremez olduk. Kervan yolda dizilir mantığı ile hevesle aldığımız oynadığımız oyunlardaki geri bildirimlerimizle sonra sonra düzeltmeler yapıyorlar ancak.

Oyun içi ise normal. Eğer oyunda değilken böyleyse sıkıntı. Eğer bu şekilde oyunda değilken oluyorsa Kaspersky ile taratın PC'yi.
Evet oyun içi

Zaten 100% olmasını istemiyorum fakat acayip derecede GPU ve CPU kullanımında iniş çıkışlar oluyor,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu tarz videolarda çok stabil, oyun fark etmezsinin hepsinde aynı sorun ile karşılaşıyorum.

Bekliyorum cevaplarınızı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…