GPU ve CPU sıcaklıkları aniden artıyor

İşlemcin 2019 model, varsayarak söylüyorum. 2019'dan beri termal macun yenilenmesi yapılmamıştır. Bu yüzden ısınma problemi yaşayabilirsiniz. Tekrar söylüyorum termal macun yenilemesi yapın.
Kendinize eğlence bulana kadar, sormayı öğrenebilirsiniz. (Mesela; Sistem özellikleriniz nedir?)
Bana öğretmenlik yapmaya kalkışmayın. Konu başlığı yazmadan önce silik bir yazıyla "Sistem özelliklerinizi belirtin" diye bir uyarı yazısı yazıyor. Benim sormam gerekmiyor, konuyu açarken sizin belirtmeniz gerekiyor.

İşlemcin 2019 model, varsayarak söylüyorum. 2019'dan beri termal macun yenilenmesi yapılmamıştır. Bu yüzden ısınma problemi yaşayabilirsiniz. Tekrar söylüyorum termal macun yenilemesi yapın.
Bilgisayarın özeliklerini içeren bir link paylaştım. Eleştiri yapmadan önce daha dikkatli bakmanızı öneririm.

Bağlantıyı da ben söyledikten sonra paylaştınız yalnız. Neyse konu sapmaya başladı, 2019 model bir işlemciniz olduğundan dolayı tahminimce aldığınızdan beri macun yenilemesi yapmamışsınızdır. Termal macun yenilemesi yapın sıcaklık düşecektir.

Çözüm şu: Termal macun yenilemesi, fan temizliği işlemci sıcaklığını düşürmek için GHz kısabilirsiniz son olarak HP kronik ısınma sorunlu bir markadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…